menu

Diensten

De corebusiness van Eurolutions is gericht op het zelfstandig uitgeven van enkele zakelijke, online titels. Ons businessmodel is gericht op het verkopen van gerichte advertentieruimte op kwalitatieve, zakelijke niche-websites. Wij bieden een bereik binnen een relatief goed opgeleide, ondernemende en vrijwel geheel beslissingsbevoegde doelgroep. Zie onze pagina rond adverteren of neem voor een bestelling of meer informatie contact op met een van onze medewerkers.

Daarnaast bieden we enkele eigen diensten aan in samenwerking met partners:

BV Beginnen.nl

BVbeginnen.nlIn samenwerking met Firm24 biedt Eurolutions de mogelijkheid om online zelfstandig een BV op te richten. Via online software lever je zelf alle documentatie aan waarna deze wordt gedeeld met een notaris uit jouw regio. Zo heb je, thuis vanuit de luie stoel, volledige controle over het traject, tegen zeer scherpe tarieven.

Webshopovername

Webshopovername.nlEurolutions werkt samen met Tappaya Ventures en is partner van Webshopovername.nl, hét platform voor bedrijfsovernames in de ecommerce-sector. Interesse in het kopen of verkopen van een webwinkel? Of eerst een onafhankelijke waardebepaling om te zien of het wel tot de mogelijkheden behoort? Neem dan contact op via Webshopovername.nl.

Webshopheld

Webshopheld.nlIn samenwerking met VOF de Leerfabrief is Webshopheld.nl ontwikkeld. Een compleet studieboek inclusief licentie voor de ecommerce-software van MyShop. Deze studiemethode voor het mbo-onderwijs biedt een volledige praktijkervaring in de wereld van de ecommerce.

Ook samenwerken?

Samenwerken met EurolutionsHeb jij een uniek idee voor de zakelijke markt en wil je graag samenwerken met Eurolutions? Als jij een interessant verhaal hebt te vertellen en er raakvlak is met de wereld van ondernemers en/of ecommerce, dan staan wij altijd open voor nieuwe initiatieven. De koffie staat voor je klaar!