Lustrum Ecommercerun groot succes

Lustrum Ecommercerun groot succes

Op zondag 16 oktober 2016 werd alweer voor de vijfde keer ons eigen hardloopevenement Ecommercerun georganiseerd en we mogen toch wel van een groot succes spreken! De dag begon al mooi met viervoudig Olympisch kampioen wielrennen Leontien Zijlaard-van Moorsel die de tientallen deelnemers met een peptalk tot op het bot motiveerde om een mooi resultaat neer te zetten. En dat is gelukt! Zo werd Bol.com-medewerker Michel Bruins de snelste deelnemer op de 10 kilometer, terwijl Lyone Peperkamp van payment service provider MultiSafepay de snelste vrouw op die afstand was.

Wij feliciteren niet alleen Michel en Lyone, maar alle deelnemers met de prachtige resultaten en willen hen, net als hoofdsponsor Beslist.nl en co-sponsor Thuisbezorgd enorm bedanken voor het mede mogelijk maken van deze leuke, sportieve dag.

Over Ecommercerun

Ecommercerun is een idee van Eurolutions-eigenaar Dirkjan, die het leuk leek om het formele aspect van netwerken op evenementen te combineren met het sportieve van hardlopen. Hiermee is de Ecommercerun in zeer korte tijd uitgegroeid tot hét sportieve evenement van de ecommerce. Elk jaar rennen tientallen mensen uit deze branche mee met de Maliebaanloop in Utrecht, waarbij er na het bereiken van de finish volop plek en tijd is om uitgebreid met elkaar te praten, onder het genot van een drankje en een welverdiende pizza!

Gerelateerde berichten