Overname Eenmanszaakoprichten.nl

Overname Eenmanszaakoprichten.nl

Per 1 september 2016 maakt Eenmanszaakoprichten.nl deel uit van het portfolio van Eurolutions. Deze site biedt informatie over de eenmanszaak als rechtsvorm. Het platform bestaat sinds 2007 en het domein is uitgegroeid tot ruim 40.000 unieke bezoekers per maand.

‘Bereik van 2,5 miljoen zakelijke bezoekers per jaar’

De overname is erop gericht het bereik in de huidige zakelijke doelgroep te vergroten, en zal zelfstandig blijven bestaan. Samen met de bestaande sites groeit het bereik van Eurolutions hiermee uit tot ruim 2,5 miljoen unieke bezoekers per jaar in de segmenten ecommerce en (startend) ondernemerschap.

Dit informatieportaal voor de startende ondernemer werd in 2007 opgericht met als doel ondernemers in spe zo uitgebreid mogelijk te informeren. Of het nu gaat om het bedenken van een bedrijfsnaam, het oprichten van een BV, het maken van een factuur of het regelen van een rechtsbijstandsverzekering.

Ondernemerstak van Eurolutions

Eenmanszaakoprichten.nl gaat deel uitmaken van de ondernemerstak van Eurolutions, die verder bestaat uit Ondernemen & Internet en BV Beginnen.

Gerelateerde berichten